Trgovina dioničkim CFD-ovima na Plus500™

Plus500CY Ltd je izdavatelj dostupnih financijskih proizvoda na ovoj web stranici. Plus500CY Ltd je reguliran od strane Ciparskog povjerenstva za vrijednosnice i burzu. (Broj licence 250/14).
Trgovina dioničkim CFD-ovima na Plus500™

Udjeli s 20 različitih tržišta.

Trgujte CFD-ovima na dionice iz 20 država: SAD, Velika Britanija, Njemačka, Francuska i druge. Korekcije dividende se izvršavaju direktno na Vašem Plus500 računu. Niski troškovi transakcija između kupovne i prodajne cijene. Bez plaćanja provizija. Da biste vidjeli naše naknade, kliknite ovdje.

Otvorite i stavite polog na svoj račun u 5 minuta!

Otvorite vaš račun odmah preuzimanjem softvera Plus500.

Trgujte dionicama uz polugu

Fleksibilno trgovanja s CFD-ovima dionica. Mogućnost korištenja malih iznosa kapitala i uvid u efekte trgovanja s velikim ulozima.

Kontrola dobiti i gubitka

Unaprijed definirajte svoje dobitke/gubitke na platformi Plus500 i vaša pozicija će se odmah zatvoriti kada je ostvarena definirana cijena.

Popis dionica - klikni ovdje
Imajte na umu da se CFD instrumentima trguje uz polugu i da može doći do gubitka Vašeg cjelokupnog kapitala. Trgovanje CFD instrumentima možda nije pogodno za Vas. Molimo provjerite jeste li upoznati sa svim povezanim rizicima. Molimo obratite pažnju na našu Izjavu o objavljivanju rizika i na naš Korisnički sporazum prije korištenja naših usluga.