Trgujte na Plus500™ s burzovno utrživim fondovima (ETF) uz polugu do 1:100

Plus500CY Ltd je izdavatelj dostupnih financijskih proizvoda na ovoj web stranici. Plus500CY Ltd je reguliran od strane Ciparskog povjerenstva za vrijednosnice i burzu. (Broj licence 250/14).
Trgujte na Plus500™ s burzovno utrživim fondovima (ETF) <span class="hide-for-sg">uz polugu do 1:100</span>

Bez provizije!

ETFovi- Burzovno utrživi fondovi (Exchange-traded fund) s niskim troškovima transakcija između kupovne i prodajne cijene.

BESPLATNI napredni alati za obuku

Besplatna platforma za obuku - profesionalni grafovi, ograničenja za dobit/gubitak, razni parovi valuta.

Visoka poluga, niska marža

Trgujte na EFT tržištu s polugom do 1:100. Dopušta vam početak trgovanja s burzovno utrživim fondovima (ETFS) za samo 500 kn kako biste ostvarili efekt kapitala od 50.000 kn.

Koristite male iznose kapitala i ostvarite efekte trgovanja velikim iznosima. I

Odmah započnite trgovanje s ETF-ovima!

Započnite trgovinu burzovno utrživim fondovima (ETF) odmah - odmah preuzmite platformu za trgovanje i počnite trgovati! Položite sredstva putem kreditne kartice, PayPal, Skrill ili naloga.

Popis ETF-ova - klikni ovdje
Imajte na umu da se CFD instrumentima trguje uz polugu i da može doći do gubitka Vašeg cjelokupnog kapitala. Trgovanje CFD instrumentima možda nije pogodno za Vas. Molimo provjerite jeste li upoznati sa svim povezanim rizicima. Molimo obratite pažnju na našu Izjavu o objavljivanju rizika i na naš Korisnički sporazum prije korištenja naših usluga.