Glavni partneri “Plus500 Brumbies”
pobjednici Super Rugby australske konferencije 2019.

Trgujte dionicama, kriptovalutama, indeksima, sirovinama, na Forex i opcijama putem naše usluge CFD-ova

CFD instrumenti

Naša trgovačka platforma nudi financijske instrumente raznih sredstava kroz veliki asortiman tržišta iz cijelog svijeta.

Pogledajte listu

"Partnerstvo s Plus500 omogućuje objema stranama širenje svojih marki na različita tržišta. Napravili smo veliki napredak otkad je Plus500 postao naš glavni partner i vrlo smo sretni što je tvrtka vidjela kamo idemo kao organizacija i ragbi tim te što je odlučila nastaviti suradnju s našim klubom."

Phil Thomson, glavni izvršni direktor Brumbiesa.

"Čast nam je što smo postali glavni partner s tako cijenjenom ragbi ekipom kao što je Brumbies, koja je stekla veliku reputaciju tijekom posljednjih 25 godina. Brumbies su za nas logičan poslovni potez jer nam Australija predstavlja jedno od glavnih tržišta, dok u isto vrijeme ekipa dijeli pobjednički mentalitet i uzajamnu strast u težnji za uspjehom.”

Asaf Elimelech, glavni izvršni direktor Plus500.

Dva mobitela prikazuju Plus500 trgovačku platformu.

Trgovanje na dohvat ruke

Trgujte bilo gdje i bilo kada koristeći naše razne platforme.

Zašto Plus500?

Jednostavna i intuitivna platforma

Konkurentne cjenovne razlike

Bez provizija

Ovlašten i reguliran

Online podrška 24/7

CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 80,5% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

Podrška 24/7
Trebate pomoć?
Podrška 24/7