Glavni partneri “Plus500 Brumbies”
pobjednici Super Rugby australske konferencije 2019.

Trgovina dionicama, indeksima, robama, valutama i opcijama putem naše CFD usluge

CFD instrumenti

Naša trgovačka platforma nudi financijske instrumente raznih sredstava kroz veliki asortiman tržišta iz cijelog svijeta.

Pogledajte listu

"Oduševljeni smo što nam se Plus500 pridružio. Želimo promovirati njihovo podržavanje sportova diljem svijeta, a u isto vrijeme proširiti već sada jaki globalni brand Brumbiesa. Plus500 je ugledna tvrtka te smo izuzetno sretni što možemo biti zajedno u istom timu."

Simon Chester, generalni direktor komercijalnih operacija Brumbiesa.

"Čast nam je što smo sklopili partnerstvo s tako cijenjenom ragbi ekipom kao što je Brumbies, koja je stekla veliko poštovanje tijekom posljednjih dvadeset godina. Brumbies je za nas logičan poslovni potez jer nam Australija predstavlja jedno od glavnih tržišta, dok u isto vrijeme ekipa dijeli pobjednički mentalitet i uzajamnu strast u težnji za uspjehom.”

Asaf Elimelech, glavni izvršni direktor Plus500.

Zaslon računala s Plus500 trgovačkom platformom

Trgovanje na dohvat ruke

Trgujte bilo gdje i bilo kada koristeći naše razne platforme.

Zašto Plus500?

Jednostavna i intuitivna platforma

Konkurentne cjenovne razlike

Bez provizija

Ovlašten i reguliran

Online podrška 24/7

CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 76,4% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

Podrška 24/7
Trebate pomoć?
Podrška 24/7