Imajte na umu da se CFD instrumentima trguje uz polugu i da može doći do gubitka Vašeg cjelokupnog kapitala. Trgovanje CFD instrumentima možda nije pogodno za Vas. Molimo provjerite jeste li upoznati sa svim povezanim rizicima. Molimo obratite pažnju na našu Izjavu o objavljivanju rizika i na naš Korisnički sporazum prije korištenja naših usluga.

Ograničena promocija

Kako da dobijete svoj Bonus za prvi polog

 1. Prijava na WebTrader Klikni ovdje
 2. Kliknite na 'Stvarno trgovanje'
 3. Kliknite na 'Otovri novi račun'
 4. Kliknite na 'Upravljanje sredstvima' u donjem lijevom uglu.
 5. Odaberite metodu pologa.
 6. Unesite bonus kod (iz tabele dolje) u polje pologa
 7. Iznos bonusa dodati će se na vaš račun kada ostvarite potreban broj trgovčevih bodova
Minimalni polog Iznos bonusa Potrebni TBodovi Bonus kod
750 kn 200 kn 50 FIRST100
4.000 kn 700 kn 150 FIRST500
7.500 kn 1.000 kn 200 FIRST1000
40.000 kn 5.000 kn 1000 FIRST5000
1.500 kn 350 kn 60 **
 • Svaki instrument daje drukčije TBodove (trgovčeve bodove) za iznos kojim se trguje – KLIKNI OVDJE kako biste vidjeli cijelu tabelu instrumenata.
 • ** Ovaj bonus kod je vezan isključivo za specijalne bonus promocije. Specijalni bonus kod će biti objavljen u konkretnoj specijalnoj bonus promociji.

Uvjeti i pravila za Bonus

 1. S vremena na vrijeme, Plus500 može ponuditi dodatne bonus promocije, koje će Vam biti ponuđene ovisno o ranije definiranim kriterijima i u potpunoj diskreciji od strane Plus500. Ako ste kvalificirani za primanje tog bonusa, poruka s detaljima bonusa će se pojaviti na Vašem Plus500 računu i/ili odgovarajuća email obavijest biti će Vam poslana.
 2. Relevantan bonus postaje slobodan za isplatu čim zadovoljite određene minimalne trgovačke promete predstavljene putem trgovačkih bodova.
 3. Svi bonusi istječu nakon 90 dana (ukoliko nije drugačije naznačeno), ako minimalni potrebni trgovački obujmi nisu zadovoljeni.
 4. Za svaku vrstu bonusa, samo jedan bonus se nudi po proširenom kućanstvu, a to su korisnici koji su u rodu s drugim korisnicima u bilo kojoj kombinaciji u jednom ili više od sljedećeg: ime, telefonski broj, poštanska adresa, email adresa, IP adresa, ime na kreditnoj/debitnoj kartici, broj kreditne/debitne kartice, identifikacija računala ili bilo koja druga vrsta identifikacijske oznake.
 5. Ako ne želite primiti bonus, nemojte unositi relevantni bonus kod kada se to traži ili nam to javite preko "Kontaktirajte nas" stranice na Plus500 webstranici ili putem menija "Pomoć" na Plus500 Trgovačkoj platformi.
 6. Plus500 neće biti odgovaran za bilo kakve gubitke koji mogu nastati kao rezultat trgovanja s bonusom.
 7. Ova ponuda je podložna Korisničkom sporazumu i zloupotreba ove ponude može dovesti do uskraćivanja bonusa i dobitaka ostvarenih bonusom.
 8. Plus500 zadržava pravo na izmjenu, ukidanje ili ograničavanje ove bonus promocije u svakom trenutku.
 9. Plus500 je jedini arbitar za bonus ‘zahtjeve’/ ‘uvjete’ i sve povezane probleme.