Plus500 - Glavni sponzor
Atlético de Madrid

Pobjednici Europske lige za 2017-18

Trgujte dionicama, kriptovalutama, indeksima, sirovinama, na Forex i opcijama putem naše usluge CFD-ova

CFD instrumenti

Naša trgovačka platforma nudi financijske instrumente raznih sredstava kroz veliki asortiman tržišta iz cijelog svijeta.

Pogledajte listu

„Oduševljeni smo što smo postali partneri s tvrtkom Plus500, koja dijeli naš cilj o postizanju kontinuiranih inovacija i poboljšanja. Ovo je dinamično razdoblje za klub jer smo mi – kao i Plus500 – sve više međunarodno prisutni. Vjerujemo da naše partnerstvo s Plus500 podržava naš razvoj i veselimo se što ćemo zajedno s njima nastaviti ovo putovanje.”

Miguel Ángel Gil Marín glavni direktor Atlético de Madrid

"Započeli smo suradnju s Atléticom u 2015. te je bilo odlično iskustvo postati pokrovitelj jednog od najvećih svjetskih nogometnih klubova i upoznati prekrasan grad Madrid. Ponosni smo što usklađeni s takvim poznatim nogometnih klubom koji teži uspjehu, ima talentirane igrače, snažno nasljeđe te dugu listu dosadašnjih pobjedničkih postignuća."

Asaf Elimelech, Izvršni direktor Plus500.

Zaslon računala s Plus500 trgovačkom platformom

Trgovanje na dohvat ruke

Trgujte bilo gdje i bilo kada koristeći naše razne platforme.

Zašto Plus500?

Jednostavna i intuitivna platforma

Konkurentne cjenovne razlike

Bez provizija

Ovlašten i reguliran

Online podrška 24/7

CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 76,4% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

Podrška 24/7
Trebate pomoć?
Podrška 24/7