Plus500 - Glavni sponzor
Atlético de Madrid

Pobjednici Europske lige za 2017-18

Trgovina dionicama, indeksima, robama, valutama i opcijama putem naše CFD usluge

CFD instrumenti

Naša trgovačka platforma nudi financijske instrumente raznih sredstava kroz veliki asortiman tržišta iz cijelog svijeta.

Pogledajte listu

“Oduševljeni smo što smo sklopili ovaj sporazum s Plus500. Ovo je dinamično razdoblje za klub jer smo mi – kao i Plus500 – sve više međunarodno prisutni . Vjerujemo da će ovo partnerstvo s Plus500 podržati takav razvoj i veselimo se što ćemo na tom putu imati njih za suputnike.”

Miguel Ángel Gil Marín glavni direktor Atlético de Madrid

"Započeli smo suradnju s Atléticom u 2015. te je bilo odlično iskustvo postati pokrovitelj jednog od najvećih svjetskih nogometnih klubova i upoznati prekrasan grad Madrid. Ponosni smo što usklađeni s takvim poznatim nogometnih klubom koji teži uspjehu, ima talentirane igrače, snažno nasljeđe te dugu listu dosadašnjih pobjedničkih postignuća."

Asaf Elimelech, Izvršni direktor Plus500.

Zaslon računala s Plus500 trgovačkom platformom

Trgovanje na dohvat ruke

Trgujte bilo gdje i bilo kada koristeći naše razne platforme.

Zašto Plus500?

Jednostavna i intuitivna platforma

Konkurentne cjenovne razlike

Bez provizija

Ovlašten i reguliran

Online podrška 24/7

CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 76,4% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

Podrška 24/7
Trebate pomoć?
Podrška 24/7