Plus500 - Glavni sponzor
Atlético de Madrid

Trgovina dionicama, indeksima, robama, valutama i opcijama putem naše CFD usluge

Imajte na umu da se CFD instrumentima trguje uz polugu i da može doći do gubitka Vašeg cjelokupnog kapitala. Trgovanje CFD instrumentima možda nije pogodno za Vas. Molimo provjerite jeste li upoznati sa svim povezanim rizicima. Molimo obratite pažnju na našu Izjavu o objavljivanju rizika i na naš Korisnički sporazum prije korištenja naših usluga.

Istražite naše razne financijske instrumente

Saznajte više

“Oduševljeni smo što smo sklopili ovaj sporazum s Plus500. Ovo je dinamično razdoblje za klub jer smo mi – kao i Plus500 – sve više međunarodno prisutni . Vjerujemo da će ovo partnerstvo s Plus500 podržati takav razvoj i veselimo se što ćemo na tom putu imati njih za suputnike.”

Miguel Ángel Gil Marín glavni direktor Atlético de Madrid

Trgujte pomoću vlasničkih platformi za trgovanje tvrtke Plus500

"Čast nam je biti parterom takvog cijenjenog nogometnog kluba kao što Atlético de Madrid koji je u svojoj preko 110 godina dugoj povijesti stvorio snažan pedigree. Atlético de Madrid nam prirodno odgovara zbog toga što je Europa naš najsnažniji izvor klijenata, a i s njima dijelimo strast za težnjom k uspjehom povezan s etosom transparentnosti i poštovanja prema našim klijentima, ljubiteljima, partnerima i zaposlenicima."

Gal Haber, Managing Director Plus500