Naknade

Samo troškovi transakcija

Za razliku od ostalih pružatelja usluga koji naplaćuju proviziju kod svakog trgovanja, Plus500 ne naplaćuje proviziju za trgovanje.

Premija

Ako poziciju držite otvorenom nakon završetka poslovanja do sljedećeg dana trgovanja, vi je tehnički držite preko noći, što treba platiti. Premijska plaća se ili dodaju (za kratke pozicije) ili oduzimaju (za duge pozicije) na/s vašeg računa kako bi se pokrila dobit/trošak povezanog plaćanja. Premijsko vrijeme (vrijeme zatvorenog tržišta) za svaki instrument prikazano je detaljno u tablici.

Za pregled premijskog plaćanja i “% po danu” za pojedini instrument, idite na glavni ekran za trgovanje, odaberite željeni instrument te pritisnite detalje koje se nalaze krajnje desno u retku.

Napomena: Ako je pozicija otvorena u petak i drži se preko noći do sljedećeg ponedjeljka, koji je sljedeći dan kad se trguje, iznos koji će se dodati ili oduzeti za premijsko plaćanje na/s računa je obično tri puta dnevni iznos kako bi se pokrilo razdoblje cijelog vikenda.

Naknada za neaktivnost

Naplaćuje se naknada od maks. 10 USD ako ne koristite svoju platformu za trgovanje ili ako je neaktivna u razdoblju koje je definirano u korisničkom ugovoru. Time se pokriva trošak koji je nastao zbog pružanja usluge, iako se ista možda ne koristi.

* Za više informacija o naknadama, molimo pogledajte Korisnički sporazum