Zaštita klijentovog novca

Zaštita klijentovog novca

Kada kod nas otvorite račun, vaša ćemo sredstva čuvati u skladu s odredbama Ciparskog povjerenstva za vrijednosnice i burzu o sredstvima klijenta. Prema tim odredbama, sva se sredstva klijenta isplaćuju na odvojeni bankovni račun klijenta.

Imajte na umu da se CFD instrumentima trguje uz polugu i da može doći do gubitka Vašeg cjelokupnog kapitala. Trgovanje CFD instrumentima možda nije pogodno za Vas. Molimo provjerite jeste li upoznati sa svim povezanim rizicima. Molimo obratite pažnju na našu Izjavu o objavljivanju rizika i na naš Korisnički sporazum prije korištenja naših usluga.
Zaštita klijentovog novca
Sva sredstva klijenta čuvaju se na odvojenom bankovnom računu klijenta u skladu s odredbama Ciparskog povjerenstva za vrijednosnice i burzu o sredstvima klijenta. 
Plus500CY Ltd koristi samo vlastita sredstva kod hedginga (umanjenja rizika/zaštite od rizika) 
Plus500CY Ltd ne prebacuje polog privatnih klijenata za zaštitu od rizika druge strane u poslu. 
Plus500CY Ltd ne potiče spekulativne pozicije na tržištu 
Plus500CY Ltd nije izložen korporativnom ili državnom dugu 
Plus500CY Ltd djeluje pod nadzorom CySEC-a 
Plus500CY Ltd ne investira sredstva privatnih klijenata 

Fond za kompenzaciju ulagača

Tvrtka Plus500 sudjeluje u Fondu za kompenzaciju ulagača za klijente ulagačkih društava na koja se odnose propisi Republike Cipar. Plus500 pruža vam sigurnost, izvore, globalnu pokrivenost i usluge multinacionalne organizacije s preko 1 000 000 klijenata diljem svijeta te izvršava milijune transakcija mjesečno. Štoviše, Plus500 nema dugovanja, ima veliku likvidnost i znatan višak propisanih kapitalnih rezervi u odnosu na propisane zahtjeve. Saznajte više:Fond za kompenzaciju ulagača