Upozorenja

Primajte email, SMS i proslijeđene (push) obavijesti u stvarnom vremenu na temelju:

Imajte na umu da se CFD instrumentima trguje uz polugu i da može doći do gubitka Vašeg cjelokupnog kapitala. Molimo provjerite jeste li upoznati sa svim povezanim rizicima.

iPad and iPhone showing Alerts screen in the Plus500 application

Početak

Namještanje upozorenja je besplatno, jednostavno i dostupno na svim uređajima. Možete kreirati upozorenja klikom na ikonu upozorenja (  ) na glavnom trgovačkom zaslonu te možete pregledavati, uređivati i uklanjati upozorenja iz Upozorenja, smještenog u izborniku aplikacije (kod mobitela ili tableta) ili na bočnoj traci WebTradera.

Kako namjestiti upozorenje:

1. Kliknite na ikonu upozorenja

alerts-screen-icon

2. Namjestite vrijednosti upozorenja

alerts-screen-set

3. Primajte obavijesti u stvarnom vremenu

"Cjenovni alarm - EUR/USD
je dosegao 0.9765"

Cijena

Reagirajte na kretanja cijene kako se događaju

Namjestite upozorenja o cijeni da biste bili obaviješteni kada instrumenent dosegne određenu kupovnu ili prodajnu cijenu.

Primjer:

Želite znati kada će kupovna cijena nafte doseći $49.81 jer vjerujete da bi mogla rasti. Namjestite upozorenje o cijeni i ako nafta dosegne tu razinu, primit ćete obavijesti putem Vaše preferirane metode komunikacije (email/SMS/proslijeđena (push) poruka).

alerts-screen-price

Promjena u % (dnevna ili satna)

Primite trenutačnu obavijest o povećanju ili smanjenju postotka

Koristite upozorenja o promjeni u % da biste primali obavijesti kada apsolutna promjena cijene instrumenta (pozitivna ili negativna) dosegne određenu razinu. Upozorenja o promjeni u % se mogu namjestiti za ponavljanje na dnevnoj ili satnoj bazi.

Primjer:

Želite primiti obavijest kada prirodni plin poraste za 0,80% od posljednjeg trgovanja. Nakon postavljanja upozorenja, zbog događaja na globalnom tržištu, cijena poraste za 0,80%, a Vi ćete primiti obavijest putem koje se možete direktno prijaviti u svoj račun.

alerts-screen-change

Raspoloženje trgovaca (kupci u % u odnosu na prodavače u %)

Saznajte kako drugi trguju u stvarnom vremenu

Raspoloženje trgovaca je jedinstveni alat za obavijesti koji se automatski aktivira kada postotak kupaca ili prodavača (među klijentima Plus500) dosegne određenu razinu.

Primjer:

Trenutni trend tržišta za USA 500 je 51% kupaca, 49% prodavača. Želite znati kada će kupci u % doseći ili prijeći 56% pa prema tome namjestite upozorenje o raspoloženju trgovaca.

alerts-screen-sentiment
Podrška 24/7
Trebate pomoć?
Podrška 24/7

Imajte na umu da se CFD instrumentima trguje uz polugu i da može doći do gubitka Vašeg cjelokupnog kapitala. Molimo provjerite jeste li upoznati sa svim povezanim rizicima.