O Plus500™

Plus500 je vodeći ponuđač Ugovora za razliku u cijeni (CFD-ova) na tržištu, koji omogućava neusporedive uvjete trgovanja udjelima, foreksom, sirovinama, ETF-ovi, Opcije i indeksima na temelju inovativne tehnologije trgovanja.

Tko smo mi

Plus500 platformu za trgovanje osigurava Plus500CY Ltd. Ciparska tvrtka sa sjedištem u Limassolu. Tvrtka ima ovlaštenje Ciparske komisije za burzu i vrijednosne papire (Cyprus Securities and Exchange Commission) (CySEC) za izdavanje ugovora za razliku (CFD-ova). Društvo je pružatelj usluga trgovanja CFD instrumentima i bilježi nagli rast, trenutno nudeći preko 2000 instrumenata iz svojeg portfelja. Plus500CY Ltd podružnica je trgovačkog društva Plus500 Ltd koje je uvršteno u AIM kotaciju Londonske burze (London Stock Exchange - LSE).

Podaci o tvrtki

Klijentov novac

Kada otvorite račun, Plus500CY Ltd vaša će sredstva čuvati odvojeno u skladu s odredbama Ciparskog povjerenstva za vrijednosnice i burzu o novčanim sredstvima klijenta.

Zaštita klijentovog novca

Nabolje rangirani ponuđač CFD-ova

Plus500 je najviše rangirana aplikacija za trgovanje CFD-ovima u Apple App trgovini, jer je jednostavan za uporabu a opet snažan s brojnim naprednim funkcijama. Također, uključuje i najpopularnije financijske instrumente na svijetu.

Imajte na umu da se CFD instrumentima trguje uz polugu i da može doći do gubitka Vašeg cjelokupnog kapitala. Trgovanje CFD instrumentima možda nije pogodno za Vas. Molimo provjerite jeste li upoznati sa svim povezanim rizicima. Molimo obratite pažnju na našu Izjavu o objavljivanju rizika i na naš Korisnički sporazum prije korištenja naših usluga.

Ključne odrednice

Plus500 je osnovan 2008. godine te omogućava klijentima trgovanje na temelju promjena cijena dionica, indeksa, sirovina i foreksa bez potreba za njihovom fizičkom kupnjom na tržištu.
2008Originalna tvrtka Grupa Plus500 je osnovana pokretanjem svoje online platforme za trgovanje koja se temeljila na računalima.
2009Grupa Plus500 je prva tvrtka na svijetu koja je ponudila CFD-ove ili dionice bez provizije.
2010Tvrtka Grupa Plus500 pokrenula je i verziju koja se temelji na internetu, što omogućava korisnicima online trgovanje preko Mac, Linux platforme i putem smartphonea.

Grupa Plus500 uveo je i ETF-ove u svoje trgovinski portfelj.
2011Grupa Plus500 ima više od 2.000.000 mjesečnih transakcija.

Grupa Plus500 pokrenuo je prvu aplikaciju za iPhone i iPad koja omogućava klijentima punu kontrolu u pokretu.

Grupa Plus500 je najviše rangirana aplikacija za trgovanje CFD-ovima u Apple App trgovini.

Grupa Plus500 proširio je svoj međunarodni portfelj ponudom od preko 1000 različitih dionica s brojnih svjetskih tržišta.
2012Grupa Plus500 predstavlja svoju Android aplikaciju za Android smartphone i tablete.

Grupa Plus500 ima za cilj postati tvrtka br.1 u svijetu za trgovanje CFD-ovima.

2013Plus500 Ltd uvršten je u javno trgovanje unutar kotacije AIM na Londonskoj burzi.

Grupa Plus500 uvodi prvi Bitcoin CFD na svijetu.
201426. veljače - Plus500 Ltd. u kotaciji AIM Londonske burze doseže valuaciju od 1.000.000.000 USD.

Uvedeno je 'Zajamčeno zaustavljanje'.
2015Grupa Plus500 je potpisao ugovor o sponzorstvu sa španjolskim prvacima, nogometnim klubom Atlético de Madrid.

Ožujak - Grupa Plus500 uvodi svoje nove Windows aplikacije - sada podržavamo iOS, Android i Windows Phone
2016 Plus500 dodaje CFD-ove na Opcije i uvodi rollover funkciju.

Plus500 grupa pokreće novi Web Trader, kompatibilan sa stolnim i mobilnim uređajima.

Plus500CY Ltd. ovlaštena je tvrtka koja djeluje pod nadzorom Ciparskog povjerenstva za vrijednosnice i burzu (250/14).
Plus500CY Ltd. tvrtka je registrirana na Cipru (matični broj tvrtke HE 333382), a specijalizirana je za ugovore za razliku u cijeni (CFD-ove) na području sirovina, dionica, valuta i indeksa.

Adresa ureda

Plus500CY Ltd, 1 Siafi Street | 3042 Limassol

Postupak za pritužbe

S obzirom na to da smo investicijsko društvo koje je regulirano od strane CySEC-a, obvezni smo uspostaviti interne procedure za korektnu i momentalnu obradu prigovora klijenata. Možete na podnijeti svaki prigovor koji možda imate u pogledu usluga koje pruža Plus500CY Ltd putem stranice Kontaktirajte nas na našim web stranicama, naslovljeno naOdjel za podršku korisnicima. Ova stranica je također dostupna i putem izbornika "Pomoć" na platformi za trgovanje Plus500. Obavezno povedite računa da u predmet poruke (subject) u sklopu obrasca pod "Kontaktirajte nas" unesete riječ “Complaint”.

Odmah nakon što ga primimo, poslat ćemo vam pismenu potvrdu da smo zaprimili vaš prigovor. Daljnje informacije o našoj proceduri za obradu prigovora korisnika mogu se naći pod točkom 32. Korisničkog ugovora.

Politika sukoba interesa

Za komunikaciju s Plus500, klijenti bi trebali popuniti obrazac dostupan na stranici “Kontaktirajte nas” ("Obrazac za prijavu"). Nakon slanja Obrasca za prijavu, odgovor od strane Plus500 će biti poslan emailom direktno na email adresu koju je klijent naveo u Obrascu za prijavu. Samo emailovi dobiveni s domene plus500.com ili s domene plus500.com.cy predstavljaju legitimnu email komunikaciju od strane Plus500. Svi ostali emailovi koji izgledaju kao da dolaze od strane Plus500 se smatraju pokušajem prijevare.