Kada je potrebno zatražiti PayPal sredstva?

Kako bi završili isplatu na Paypal, ako je ova metoda dostupna u Vašoj regiji, možda ćete se morati prijaviti na svoj PayPal račun i zatražiti sredstva kako bi ih vidjeli na svom PayPal računu.

Možda ćete morati i potvrditi svoju email adresu PayPal računa prije nego zatražite svoja sredstva. Kako bi to učinili molimo izaberite link “Potvrda E-mail adrese” i unesite korisničko ime i lozinku za svoj PayPal račun. Link se nalazi u email poruci koja je poslana na Vašu email adresu, odmah nakon otvaranja Vašeg PayPal računa. Email adresa se može promijeniti na Vašem PayPal računu na sljedeći način: “Profil” → “email” → “dodaj/izmijeni”. Ako trebate dodatnu pomoć, molimo kontaktirajte PayPal korisničku službu

Niste pronašli odgovor na svoje pitanje? Javite nam se!
E-mail

CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 80,5% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.