Koji je period procesuiranja za svaku metodu?

Uobičajeni vremenski period za procesuiranje zahtjeva za isplatu je tijekom jednog radnog dana, kako bismo mogli završiti nekoliko sigurnosnih provjera prije pokretanja isplate. pokretanja isplate. Period za primanje isplate ovisi o metodi plaćanja i vremenu obrade treće strane.
Ekran za isplatu na trgovačkoj platformi prikazuje minimalne zahtjeve za isplatu za svaki tip metode plaćanja. Obrada zahtjeva za isplatom za manji iznos od minimalnog iznosa za isplatu može rezultirati naplatom troškova na Vašem računu.

Metode isplate koje nudimo su izlistane ispod. Molimo pripazite, neke metode možda nisu dostupne u Vašoj regiji:

Elektronski novčanici - PayPal ili Skrill. Sredstva bi trebala stići na Vaš račun e-novčanika nakon što je isplata autorizirana, ovisno o vremenu procesuiranja Vašeg e-novčanika.
Bankovni prijenos - direktan prijenos sredstava iz banke u banku. Sredstva bi trebala stići na Vaš bankovni račun nakon autorizacije isplate, ovisno o vremenu procesuiranja Vaše bankovne ustanove i nadležne jurisdikcije.
Kreditne kartice - sredstva bi trebala sjesti na bankovni račun povezan s odgovarajućom karticom ovisno o procesnom vremenu svake banke.

Naša polica je da se, kad god je moguće, isplata vrši na isti izvor sa kojeg je izvršena uplata na račun klijenta. Na primjer, ako je klijent napravio uplatu putem Visa kartice, prvo ćemo pokušati izvršiti isplatu na isti račun te Visa kartice. Nakon što je isplata autorizirana, sredstva će biti dodana na klijentovu Visa karticu. Povrat sredstava bi trebao biti vidljiv na odgovarajućem računu kroz nekoliko radnih dana te na sljedećem mjesečnom izvatku.

Niste pronašli odgovor na svoje pitanje? Javite nam se!
E-mail

CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 80,5% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.