Da li nudite uslugu Obavijesti?

Da, i potpuno je besplatna! Možete primati obavijesti i upozorenja svaki put kada otvorite/zatvorite poziciju, kada instrument dosegne određeni tečaj (cijenu), prije Marginalnog poziva, itd. Korištenjem ove usluge dobivate određeni stupanj kontrole Vašeg trgovačkog računa, čak i kada ste odjavljeni s trgovačke platforme.

Obavijesti možete namjestiti klikom na "Meni" → "Račun" → "Postavke obavijesti" i odabirom njihovog primanja putem emaila/SMS-a/proslijeđene (push) poruke.

Imajte na umu da se proslijeđene (push) obavijesti šalju na svaki uređaj koji ste koristili za prijavu u Vaš račun. Ako ste koristili uređaj neke druge osobe za prijavu u svoj trgovački račun, to će za posljedicu imati slanje proslijeđenih (push) obavijesti i na taj i na Vaš uređaj. U takvom slučaju, možete kontaktirati korisničku podršku i zatražiti uklanjanje uređaja trećih strana iz zapisa Vašeg trgovačkog računa.

Molimo pripazite, to su samo obavijesti i kako bi bili u mogućnosti pratiti svoj trgovački status i poduzimati radnje poput otvaranja/zatvaranja pozicije, morate se prijaviti u trgovačku platformu.

Nadalje, obavijesti i upozorenja nisu zajamčene zato što ih dostavljaju treće strane. Isključivo ste Vi odgovorni za praćenje pozicija na Vašem računu i poduzimanje odgovarajućih radnji, na primjer, ali ne ograničeni na: upravljanje sredstvima i zatvaranje pozicija.

Niste pronašli odgovor na svoje pitanje? Javite nam se!
E-mail

CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 80,5% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.