Zašto moram učitati svoju Osobnu kartu i druge dokumente?

Zbog legalnih i regulatornih obveza, Plus500 mora potvrditi Vaš identitet, za što će možda biti potrebna Osobna karta i informacije o boravištu i/ili dokumentacija.
Kada otvorite račun kod Plus500 pristajete na ispunjavanje svih primjenjivih zakona i regulativa protiv pranja novca i financiranja terorizma, uključujući, ali ne ograničeno, zahtjev za predočenjem zadovoljavajućeg dokaza Vašeg identiteta, boravišne adrese, izvora sredstava, itd. Plus500 neće zasnovati poslovni odnos sa pojedincem ako i dok god klijentov identitet i boravišna adresa nisu uspješno potvrđeni i/ili dok svi potrebni dokumenti nisu primljeni i potvrđeni. To je zbog zaštite Vas i nas od prijevara kao i zbog zaštite Vaše privatnosti jer je to dio našeg standardnog procesa detaljne provjere. Plus500 zadržava pravo da nametne dodatne zatjeve dublje analize gdje to bude potrebno.

Niste pronašli odgovor na svoje pitanje? Javite nam se!
E-mail

CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 80,5% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.