Nudite li uslugu Prebacivanja?

Većina instrumenata koje nudimo, a koji se temelje na terminskim ugovorima, ima datum prebacivanja. Informacije o tome možete pronaći klikom na poveznicu "Detalji" na glavnom zaslonu trgovačke platforme pokraj svakog instrumenta.
Svaki put kada terminski ugovor dođe do datuma automatskog prebacivanja koji je određen za instrument, Plus500 sve otvorene pozicije i naloge automatski prebacuje na sljedeći terminski ugovor, bez naplate.
Kako bi se poništio utjecaj na određivanje vrijednosti otvorene pozicije, s obzirom na promjenu tečaja (cijene) dotičnog instrumenta za razdoblje novog ugovora, vrši se kompenzacijska korekcija koja Vam omogućava ostavljanje otvorenih pozicija bez utjecaja na razinu kapitala. Zaustavni nalozi i Nalozi granica se također proporcionalno prilagođavaju kako bi se uskladili s cijenom novog ugovora. Vrijednost Vaše pozicije i dalje je povezana s utjecajem pomaka tržišta na temelju Vaše originalne razine kod otvaranja.
Za više informacija o izračunu korekcija pri prebacivanju, pročitajte: "Što je korekcija pri prebacivanju?"

Ako terminski ugovor nije podložan prebacivanju, pozicija će se zatvoriti sa namještenim datumom isteka za instrument, također dostupno putem linka “Detalji”. Za više informacija u vezi isteka pozicija, molimo pročitajte: “Što je datum isteka instrumenta?

Pogledajte videozapis ovdje.
Niste pronašli odgovor na svoje pitanje? Javite nam se!
E-mail

CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 76,4% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.